Kasten.

Bent u op zoek naar een kast? Kom dan langs aan de Waterstraat in Doetinchem: De Woonnkamer is tevens  dé kastenspecialist . U vindt in onze woonwinkel een uitgebreide collectie kasten. Aan al uw wensen kunnen we voldoen. Dat beloven we, want bij De Woonnkamer maken we kasten op maat. Alle kleuren, soorten en maten, veel is mogelijk.

Zo kunnen we garanderen dat we de buffetkast, boekenkast of wandkast kunnen leveren die perfect in het interieur van uw huiskamer past en dat we de kledingkast hebben die precies in uw slaapkamer past. Onder het genot van een kop koffie adviseren we u natuurlijk met alle plezier. We nodigen u dan ook van harte uit in onze woonwinkel!

Impressies van wat u kunt verwachten in de winkel.

De Woonnkamer, ooit begonnen als online verkoper van kasten, is inmiddels uitgegroeid tot een  meubelzaak. Maar nog altijd zijn we dé online  kastenspecialist van de Nederland . Bij De Woonnkamer vindt u onder meer kasten van hout in vele soorten en maten. Onze kasten zijn leverbaar in diverse stijlen en kleuren, zoals zwarte, grijze of witte kasten. Ook heeft u keuze uit landelijke, of klassieke stijlen; industriële kasten alsmede landelijke buffetkasten. U stemt de kast dus volledig af op uw woonwensen en interieur.

 

In ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan modellen kasten. Het is ook mogelijk om een kast op maat te laten maken. Laat uw ideeën werkelijkheid worden door bijvoorbeeld uw buffetkast, in overleg met ons, te ontwerpen. Bij ons kunt u niet alleen de breedte, diepte en hoogte van de kast bepalen, maar ook het aantal lades, schappen en type kastdeurtjes, om maar enkele mogelijkheden te noemen. Een buffetkast met draaideur of schuifdeur, wij voeren het uit zoals u het wenst.

 

Die opties hebben we bij De Woonnkamer ook voor onze op maat gemaakte boekenkasten, dressoirs, meidenkasten, wandkasten, industriële meubels, kledingkasten, tv meubels, vitrinekasten en landelijke meubelen. Daarnaast behoren opbergkasten, ladekasten en nachtkastjes tot het assortiment. We zijn gespecialiseerd in het maken en verkopen van kasten. Onze kasten worden met grote zorg gemaakt door vakkundige meubelmakers in onze eigen fabriek in Oost-Europa. Doordat wij de kasten direct importeren vanuit onze fabriek en tussenhandelaren vermijden, kunnen wij onze kasten van topkwaliteit bovendien leveren tegen zeer gunstige prijzen!

 

De Woonnkamer voorziet u zodoende van de perfecte kast. In plaats van te zoeken naar dé ideale kast, maken wij graag uw gewenste kast op maat. Heeft u een kast op het oog, maar is het net niet waar u naar op zoek bent? Geen probleem, we bespreken graag de mogelijkheden voor een kast op maat. Zo heeft u binnen mum van tijd een kast die perfect aansluit op uw persoonlijke wensen. U profiteert dan niet alleen van de ideale combinatie van de laagste prijsgarantie en hoogwaardige kwaliteit, maar ook nog eens van onze service:   gratis bezorging in heel Nederland.

 

Wilt u – naast een nieuwe kast – gelijk uw hele interieur vernieuwen? Tijdens een bezoek aan onze woonwinkel kunt u naar hartenlust inspiratie opdoen in onze woonkamer  en rondkijken tussen de talloze bankstellen die we hebben, onze tafels, stoelen, fauteuils, verlichting, kussens en accessoires. Natuurlijk adviseren we u daarbij met alle plezier over de mogelijke combinaties.

U bent dus ook van harte welkom in onze showroom in de Achterhoek om onze collectie te bekijken!